donderdag 27 december 2007

Gastblog Bettie

Hallo allemaal,

Hier dan weer een berichtje van Bettie. Het bevalt ons nog zeer goed in China . Vandaag zijn we naar Baiyun San geweest. Dit is een berg c.q. park in de stad. Wij zijn met de kabelbaan naar boven gegaan. Vandaar heb je een schitterend uitzicht over de stad.(Alleen maar flats tot aan de horizon) Er is ook een vogelpark waar we naar een vogelshow keken en ik kan je verzekeren dat sommige onwillige vogels vandaag nog in de soep belanden. Na de show was er een vogel die de fooien uit de handen van de mensen kwam halen. Deze vogel pakte alleen de briefjes van 5 yuan en meer.
We zijn weer naar beneden gelopen via goed aangelegde wegen en trappen en we kregen het er best warm van, omdat het vandaag 21 gr. is en zonnig.
Ik moet zeggen dat het sinds 2004 al een heel stuk verbeterd is in China. Je kan zelfs al in een groot park naar de toilet gaan, zonder over je nek te gaan. Er is veel minder rommel in het algemeen en in het park was alles netjes.
Het is 17.15 uur en Jack, Jolien en Chrit zijn aan een schoonheidsslaapje bezig. Wij zij om 18.00 uur uitgenodigd bij de ouders van Hai Wen om te komen eten. Dit om te voorkomen dat wij ons "overeten" door elke dag naar een restaurant te gaan.
Vandaag is ook de winkel geopend waar Hai Wen mede eigenaar van is. Zij verkopen er (natuurlijk, hoe kan het anders) tennismateriaal.
Joke heeft vanavond repetitie en wij gaan haar brengen en gaan in de buurt op stap. (misschien wel de Ierse pub).
Hieronder volgen een paar foto's van vandaag:


Geen opmerkingen: