vrijdag 21 maart 2008

Goede Vrijdag (?)

Hallo allemaal!
Volgens mijn berekeningen is het Goede Vrijdag vandaag. Ik heb hier nog geen paashaas of paasei gezien.....nou ja, misschien een of twee op het internet.
Het is nu vrijdagmorgen en ik heb om 10.00 repetitie. Ik word wel een beetje gek van deze dirigent. Hij heeft nogal een vreemde manier van werken. Hij roept constant STOP! STOP! NIET LANGZAMER/SNELLER!!!!!$#@^$!#@! Soms is het waar maar soms slaat het nergens op omdat hij zelf aan het haasten is. Toch heb ik er maar van af gezien om dit te melden, ahum.....Als we het volgens hem wel goed doen, is hij meteen helemaal: "Oh, ooohhh dank jullie wel!!" Echt ernstig dus. Ik vind het wel goed dat er deze week daadwerkelijk aandacht aan het soloconcert gewerkt wordt. Normaal gesproken wordt dat er op vrijdagmiddag even ingestampt. Vandaag komt een vriendin van Roddy uit Engeland aan. De vriend van Qiao is ook al in China. Zondag gaan we met iedereen samen uiteten.
Het was gisteravond gezellig met David en Marieke. Ze komen morgen naar het concert luisteren.
Waarschijnlijk ga ik vanmiddag weer fitnessen. Ik bel de trainer na de repetitie even. O ja, over repetitietijden gesproken: het pianoconcert stond eigenlijk gepland voor vanmiddag. Ik had de trainer bijna een smsje gestuurd dat ik 's morgens kon komen. Ik dacht toen nog: "Laat ik de repetitie maar even afwachten, je weet maar nooit." En jawel hoor: nadat de dirigent de laatste noot afgeslagen had zei hij: "Morgenvroeg doen we het concert, ik gooi het schema om."
Ik begin zowaar een systeem in de chaos te ontdekken!

1 opmerking:

Cyrina zei

Nou, wat weer betreft is het hier echt 'goede vrijdag'. Wat een regen, hagel, wind en kou! Het gaat misschien zelfs sneeuwen van het weekend! "I'm dreaming of a white Easter..."? Nou liever niet!

Groetjes, Cyrina