dinsdag 13 mei 2008

Aardbeving

Ik wist tot vanmorgen eigenlijk niet dat er een aardbeving geweest was. Gisteren net voor ons optreden belde Gabe naar Roddy om te zeggen dat er een aardbeving geweest was. Hij zei echter niet waar of hoe zwaar. Vanmorgen na de repetitie kwam de vice voorzitter langs om te zeggen dat we morgen een donatie kunnen doen voor de slachtoffers. Toen hadden we het echt pas in de gaten. De familie van mijn basklarinet collega woont in Sechuan. Met hen gaat het goed en alleen hun huis is een beetje beschadigd.
Het is nu 14.00 en ik ben al aan het bloggen. Rara, hoe kan dat? Nou, de dirigent zei vanmorgen even tussen neus en lippen door dat vanmiddag alleen de strijkers, de harp en de piano moesten repeteren. "Wij" zijn morgenvroeg aan de beurt. Lekker een onverwacht middagje vrij :)
Het is stralend weer en een graadje of 31. Ik ga zo nog wat oefenen en dan lekker op het balkon zitten. Althans tot de zon erop staat want dan zal het toch een beetje te heet worden ;)

2 opmerkingen:

Cyrina zei

He Joke!

Hebben jullie dan niks van de aardbeving gevoeld? Blijkbaar was hij tot heel ver te voelen. Gelukkig is het niet bij jullie in de buurt gebeurd!

Groetjes, Cyrina

paul zei

Hoi Joke en Hay, fijn dat het jullie goed gaat. moest even kijken op je bloq. Groeten van Lenie en Paul, Sittard.