woensdag 14 januari 2009

Harde schijf

Mijn dag begon vandaag om 6.15 met Kum Nye oefenen. Om 7.30 ging ik naar het huis van mijn schoonouders om een mailtje te versturen. Onze computer deed namelijk niks meer. Hij ging nog wel aan maar dat was het dan ook. Er kwam alleen een mededeling in het scherm die neerkwam op "ik doe het niet meer". Nu moest dat ene mailtje perse vanmorgen verstuurd worden. Gelukkig kon ik bij hun terecht. Qiang was nog niet op. Haar ontbijt was wel al klaar en ik ging even in de keuken kijken. Hw's moeder vroeg of ik al ontbeten had. "Nee" zei ik. Ik kreeg het ontbijtje en ze maakte een nieuwe voor Qiang. Dat leverde voor mij alweer wat tijdsbesparing op want ik moest om 9.30 werken. Eigenlijk is tofu soep voor ontbijt best lekker ;)
Toen ik weer thuis kwam was iedereen ontwaakt. Hw's vader kwam ook langs om de computer te bekijken. Ik had geen tijd om de resultaten van dat onderzoek af te wachten.
Om 11.00 waren de blazers klaar met repeteren. Tijd zat om Chrit en Bettie naar Tianhe (een stadsdeel) te laten komen voor de lunch samen met Roddy. Ze hielden een taxi aan en ik vertelde de chauffeur per telefoon waar hij heen moest. Dat ging allemaal goed en we hebben lekker Japans gegeten. Na de lunch zijn we (zonder Roddy) naar de enorme boekenwinkel geweest. Daar kochten we een nieuwe stadskaart want die van pap was versleten. Ik kocht nog een soort "flashcards" om Chinees te leren. Na een kopje koffie ging pap alleen op stap en gingen mam en ik naar de koffiemiddag van de GWIC. Er waren veel Nederlanders vandaag. De koffie ging over in cocktails...... Om 20.00 gingen we wat eten scoren. Op aanraden van een van de dames gingen we naar een traiteur. Daar haalden we wat lekkers. Dat hebben we net hier thuis met Chrit opgegeten. Hij was op ontdekkingstocht bij mij in de buurt geweest.
Hw's vader belde mij tussendoor op om te zeggen dat onze harde schijf kapot is. Mmm, das niet zo fijn maar ja, toch niks meer aan te doen. Nu heeft hij wel voor een leencomputer gezorgd zodat we wel kunnen internetten :) Ik heb nu dus even geen foto's op voorraad......

1 opmerking:

jacker zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.