donderdag 22 januari 2009

Live uitzending

Vanavond is het dan zover: de live uitzending op het Guangdongweishi (广东卫视) kanaal :) Vanmiddag hebben we nog een uur gerepeteerd met de verschillende solisten. In totaal spelen we geloof ik wel 17 stukken ofzo. Het concert duurt langer dan twee uur, zonder pauze!
Net ben ik met pap en mam op bezoek geweest bij Karin, een Duitse die ik via de GWIC heb leren kennen. Het was gezellig en we hebben heerlijk op het balkon gezeten.
Een paar minuten geleden kreeg ik via de telefoonprovider een smsje van de provinciale overheid. Morgen word het opeens een stuk kouder en we kregen het advies om ons goed voor te bereiden. Het wordt slechts 7 tot 10 graden terwijl we vandaag toch rond de 22 graden zaten. Ik was eigenlijk alleen maar blij dat ik het smsje kon lezen!
Gelukkig voel ik me vandaag eindelijk wat beter. Gisteren, tijdens de doorloop, ging ik bijna van mijn stokje omdat het heel heet was in de zaal en ik al een paar dagen niks fatsoenlijks gegeten had. Vandaag heb ik al 10 crackers en wat fruit op. Zometeen ga ik bij Hw's ouders wat rijstsoep eten ;) Pap en mam krijgen verse zalm. Zo, nu ga ik me klaarmaken voor vanavond. Doei!!

1 opmerking:

googler zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.