dinsdag 24 maart 2009

Spa?

Vandaag was weer zo'n dag waarop het duidelijk werd dat niet werken ook heel erg leuk is!
Om 8.30 was ik samen met Hw in het China hotel om te ontbijten met Julia (degene die ons concert organiseert en ik het China hotel werkt). Hw bestelde uiterst vakkundig dimsummetjes en het was gezellig. Na het eten zijn we het contract voor donderdag gaan tekenen. Daar staat o.a. in dat wij netjes aangekleed moeten zijn en functionerende instrumenten moeten meebrengen. Toen ik weer thuis was moest ik de muziek voor het concert gaan kopieren want alles moet in de map. Dit omdat we gaan rondwaaiende partijen willem hebben. Hw's vader is uiteindelijk de kopieen gaan maken want quote:Jij weet toch niet waar die zaak ligt.....unquote.
Het idee om dan samen te gaan zodat ik in het vervolg wel zou weten waar de beste en goedkoopste kopieerwinkel ligt werd niet positief ontvangen. "Dan moeten we met 2 mensen gaan terwijl er maar een persoon nodig is" luidde de uitleg. Nou ja, OK, voor mij extra makkelijk!
Om 12.00 ging ik met Daphne in de universiteit lunchen. Wij belandden in de kantine en dat was wel geinig :) Eerst moest haar schoolkaart opgewaardeerd worden en vervolgens zijn we maar in de kortste rij gaan staan. Dat ging goed en we hielden er een tray eten aan over. Met een vruchtensapje op een terrasje sloten we de lunch af.
's Middags had ik wel zin om naar de spa te gaan. Dat ging helaas niet door want de spa is verdwenen. Ja, verdwenen! De zaak was helemaal leeg en er hing een dik slot aan de deur. Mijn tegoed is dus ook verdwenen..... :( Dit is dus weer een gevalletje "typisch China". Er hing niet eens een briefje op ofzo. De rest van de dag heb ik voornamelijk pogingen gedaan om te oefenen. Dat is redelijk gelukt, hoewel de langste keer waarschijnlijk 10 minuten is geweest. Ik had totaal geen geduld en ben zelfs maar de was gaan doen tussendoor. Ook ben ik de partijen voor het avondeten al op gaan halen (die had ik net zo goed 2 uur later kunnen bekijken maar ja, ze moesten ook op volgorde in het mapje en dan was ik wel met klarinetten bezig maar gelukkig niet "fysiek" aan het spelen). Kortom een dagje met veel diverse activiteiten :)

1 opmerking:

Danielle zei

Heel erg jammer dat de spa verdwenen is, heb je daar wel een andere spa gevonden waar je de rust kan krijgen?