donderdag 15 november 2007

III

Hallo!
Gisteravond was ik te suf om een blogje te produceren. Dit kwam doordat we met zijn allen en Roddy naar de voetmassage zijn geweest. We aten pas om 20.15 omdat Roddy eerst les had van Qiang en de poetsvrouw nog bezig was. Na het eten zijn we met de auto naar de massage plaats gegaan. We zaten allemaal op een rijtje waardoor er natuurlijk relatief veel geouwehoerd werd. Niet alleen "onder ons" maar ook met de masseurs die het leuk vonden dat ik Chinees kan spreken. We waren rond een uur of elf pas thuis. We hebben Roddy op de terugweg in een taxi naar zijn huis gezet.
Vanmorgen zijn we voor de zoveelste keer naar de gemeente geweest om papieren van Hw te regelen. Het is om gek van de te worden! Als het goed is, is nu alles rond (hopelijk!!).
Na deze bureaucratische actie zijn we gaan winkelen. We hebben o.a. daglenzen en kleren gekocht. Het was vandaag (ahum...ahum....) dik 27 graden. Het is nu 's nachts wel kouder; een graad of 18, brrrrrr! Gelukkig hebben we onze "dikke" dekens al op het bed liggen ;)
BFN!
O ja, gisteren waren we precies 4 maanden in China.

Geen opmerkingen: