dinsdag 18 maart 2008

dinsdag

Vandaag hebben we een andere Nederlander ontdekt die in de compound woont. Ze woont met haar Israelische vriend in het flatgebouw van Hw's ouders.
Ze stapten vanavond toevallig bij ons in de lift. Na wat "liftpraat" kwamen we erachter dat zijn een Nederlandse was. Zij had niet in de gaten dat ik er ook eentje was. Haha! Dan is mijn engels nu toch redelijk "ont-dutched", bovendien ben ik natuurlijk te klein om als Nederlander herkent te worden, gnagna. We hebben buiten nog even gekletst en nummers uitgewisseld. Hw en ik waren toen op weg om een film in de bioscoop te bekijken (dvd's van 0,40 euro vallen wel eens tegen). Op dinsdagavond mag je als stelletje voor de halve prijs naar binnen. Dat kwam neer op 6 euro. Tel daarbij de astronomische parkeerkosten van 0,75 euro (het MAXIMALE tarief) bij op en je weet wat een avondje film in Guangzhou kost. Wel van te voren even bij je schoonouders eten!
De repetitie was nogal ernstig. De dirigent is tevens ook de solist en dat zorgt voor wat onrust. Ach ja, we hebben nog tot zaterdag......

2 opmerkingen:

maya zei

He jo,

Ik ben vandaag net terug uit Barcelona gekomen (lekker weer)om weer te mogen landen in een winderig koud Nederland.. Jaja, de eerste hagelbui heb ik weer gezien!

Maar leuk hoor, andeder Nederlanders.. Kun je je Nederlandse accent tenminste niet verliezen!

groetjes Maya

Cyrina zei

He Joke!

Een Nederlandse die met haar Israelische vriend in China woont... Lekker internationaal! Lijkt me wel gezellig! Houdt ze ook zo van shoppen?? ;)

Groetjes, Cyrina