woensdag 9 april 2008

Racket-ruil

Vandaag een primeur in Hw's tennisracket handel. Hij heeft een racket geruild tegen een waterzuiveraar. Een van de mensen waarmee hij speelt heeft een bedrijf voor waterzuiveraars; het type dat je op het waternet aansluit, net voordat het water uit de kraan komt. In de deal zit ook de monteur die het geheel zal installeren. Joepie, geen gedoe met water meer! (en een racket minder, hahaha.)
Vanmorgen hebben we lekker anderhalf uur getennist. Volgens weather.com is het nu 28 graden en de gevoelstemperatuur ligt op 31 graden. Je kunt je wel inbeelden hoe warm ik het op de baan had. Het ging wel erg goed. Het is vreemd weer: het lijkt de hele tijd alsof het gaat regenen maar het blijft toch droog.
We zijn met Hw's vader gaan lunchen bij een eethuisje. Hw's moeder is er niet dus moesten we er zelf op uit. Vanavond kookt Hw's vader. Het is niet eens in hun beider hoofden opgekomen dat wij ook zelf zouden kunnen koken. Ach ja, voor Hw's vader is het ook wat gezelliger want Qiang komt waarschijnlijk niet thuis om te eten.
Gisteravond zijn we naar de film geweest. We hebben 10.000 BC gezien. De film was niet echt spetterend maar ook niet heel slecht. We hebben ook zwembrillen gekocht (de bios ligt in een winkelcentrum). Een gewone zwembril voor 5 euro en eentje op sterkte -5.00 voor 10 euro. Dat lijkt mij een heel redelijke prijs.
Tot de volgende keer maar weer!

2 opmerkingen:

Jo en Riny zei

Beste Joke / Haiwen,

We zitten welliswaar niet te wachten op de muggen, maar een beetje van jullie warmte kunnen we wel gebruiken. Het lijkt er de laatste tijd op, dat we nog in het regenseizoen zitten. Nou ja, regenseizoen ... kunnen we daar in Nederland wel over praten als het zo vaak nat is.
De meeste tuinliefhebbers zitten al weken op droge grond te wachten. Tuinieren in een modderbad is echt geen hobby en levert meer problemen dan oplossingen. Hoop doet leven en we gaan maar gewoon verder.
Fijn dat je weer terug bent en weer tijd vrij maakt om de blog bij te houden. Het Chinees lezen lukt ons echt nog niet.
Dit weekend gaan we Senna "bezichtigen" bij Maurice en Nancy. We krijgen dan waarschijnlijk ook nieuwtjes van het bezoek van Maurice aan jullie.We zijn benieuwd naar zijn indrukken.

Groetjes,

Riny en Jo.

Anoniem zei

He jo,

Hoe was de film? het zien waard?
Verder: hier is het ijskoud..grmmm

groetjes Maya