maandag 7 juli 2008

Guangzhou enzo

Zie hier de eerste foto's met mijn nieuwe camera! Na de lunch ben ik met Hw's vader naar 海印 (HaiYin) gegaan om dan echt een toestel aan te schaffen. Het is een Casio Exilim geworden. Ook heb ik meteen wat Wii spelletjes gekocht (voor 50 eurocent per stuk). Vanmorgen ben ik gaan fitnessen en dat was wel heftig met veel springen en rennen. Zometeen zal ik wel even moeten oefenen. Ons laatste seizoensconcert is natuurlijk met "the big boss". Tot nu toe is hij erg te spreken over mijn spel en dat wil graag zo houden ;)
Vanavond volgt er dan een oefening in geduld: Tom heeft Engels les........
Morgen komt een stel vrienden van Haiwen aan. Zij blijven een paar dagen bij ons logeren en de heren gaan geloof ik voornamelijk tennissen (tussen het werken door). Ik heb helaas alleen 's morgens vrij om gids te spelen voor de niet tennisende wederhelft. "The big boss" is geen vroege vogel dus hebben we elke dag van 15.00-21.30 repetitie. Nog 5 daagjes werken en dan heb ik vakantie :) Ik heb vandaag nog met Roddy gebeld en hij vertelde mij dat het popconcert van vanavond leuk is om te doen. Het is een hele show met grote videoschermen en alles.
Hw's moeder heeft een notitie voor mij gemaakt over wanneer en op welke zender een Kantonese serie op is. Volgens haar kan ik heel snel Kantonees spreken door naar dat programma te kijken. We zullen zien (ook horen in dit geval, hihi)! Vanavond heeft Tom om die tijd les dus dan kan ik niet kijken. Waarschijnlijk kan ik volgende week echt gaan kijken want dan heb ik veel vrije tijd :)

De "diavoorstellingen" aan de zijkant heb ik vandaag ook aangepast.

1 opmerking:

Bert zei

H die J !

Zegge...grammaticaal (Ned) begint het toch een beetje te rammelen hoor ;)

Ja ik weet het...kan het niet laten haha !
Voordat je over mij begint : Ik heb niet alle officiële boekjes gelezen (ook niet het rode).

btw: als ik down ben hoef ik maar op je accu-weer te kijken en voel ik me meteen wat beter. Dank daarvoor.

O ja, "Realfeel" is hetzelfde als "windchillfactor" in Canada... toch ? Vind ik wel grappig dat ze dit ook aangeven.