maandag 6 oktober 2008

Here's my card....

Het is nu dan toch echt serieus aan het afkoelen. Het was zelfs maar 25 graden in de woonkamer vanmorgen ;) Ik dacht al dat de thermometer kapot was want hij heeft maandenlang op dertig graden gestaan. Het waaide heel hard waardoor het echt fris te noemen was. Toch wel lekker zo'n temperatuursverschil tussen dag en nacht. Ik zit er nu een beetje gek bij (nou ja, niet veel gekker dan anders......). Ik heb namelijk een korte broek en een t-shirt aan maar tevens ook een sjaal om. Tegen de relatieve kou zeg maar.
Op de foto mijn visitekaartje. Jaja, ik hoor nu bij de groep "mensen-met-hun-eigen-visitekaartje". Zou ik dan nu toch echt ouder aan het worden zijn!? Het kaartje is aan 2 kanten bedrukt; een kant in het Engels en een kant in het Chinees, zoals je ziet.
Omdat het vandaag zo'n lekker weer was, hoefde ik niet perse om 6.30 te gaan rennen. Om 14.00 was het goed te doen. Gelukkig lag het merendeel van de route in de schaduw want rond de middag is de zon toch nog wel fel.
Zometeen komt Tom op Engelse les. Morgenvroeg gaan we met het trio repeteren. Woensdagmorgen is het orkest weer aan de beurt.

4 opmerkingen:

Maya zei

he Jo!
Jaha in mijn nieuwe huisje is het nu ook al lekker warm.. Ik heb sinds afgelopen weekend verwarming!!

We hebben de schouw afgebroken, en raad eens.. we troffen een net gestorven nest met 3 ratten aan.Aaahhh...
Bij mij kwam de vraag: waar is de Mama???
Tja, er zat een gat in de vloer waardoor ze in onze schouw konden slapen, en waarschijnlijk is er door eerder sloopwerk in dat gat een steen gevallen. Hierdoor kon Mama-rat de kindjes geen eten meer brengen. Ik vond het iig goor: de maden kwamen letterlijk uit de oogkassen gekropen. Wees ook maar blij dat er geen geur tv of foto's bestaan!

Is er trouwens nog een reden dat jij speciaal op de foto staat? Vanwege je blanke apperance?

Veel succes daar!


groetjes Maya

Cyrina zei

Stijlvol hoor!

Anoniem zei

beste joke wij zijn even bij jullie
thuis op de koffie de groetjes van
Wim en Leny

trouwens doe ook de groetjes aan
haii wen

Hester zei

Beste Joke,

Met veel plezier je 'blog' gelezen.
We hebben de volgende vraag aan je: Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar Nederlanders die zich hebben gevestigd aan de andere kant van de wereld, over het leven dat ze opgebouwd hebben in hun nieuwe vaderland, over de typische gebruiken en rituelen, maar ook over wat en wie ze hebben
achtergelaten. De achterblijvers in Nederland worden namelijk ook gefilmd.
Voor dit programma zoeken we niet direct nieuwkomers, maar mensen die al meerdere jaren in den vreemde wonen: kleurrijke Nederlanders
met bijvoorbeeld een sprekend beroep of een mooi ideaal en die - niet onbelangrijk - nog wel een band met familie en vrienden in
Nederland hebben.

we willen graag 's met je van gedachten wisselen als je geinteresseerd bent.
Ons emailadres is: Vertrokken@stokvis625.nl