woensdag 22 oktober 2008

Stockholm Chamber Trio

Het is nu woensdagmorgen iets voor tien uur. Vannacht was ik pas rond half twee thuis dus toen was het wat laat om te gaan bloggen ;) Nu ben ik net terug van een rondje joggen en ik heb het daardoor behoorlijk heet want het is weer eens boven de dertig graden. Ik kreeg net een mailtje binnen uit NL met akelige verhalen over 12 graden en regen. Brrrrrr! Hoewel ik het niet erg zou vinden om alle kleurschakeringen van de herfstblaadjes te bekijken. Hier blijft alles zeer saai groen en nog groener.
Over gisteren: 's morgens gaan fitnessen en om 14.00 met Roddy getennist. Na het tennissen zijn we naar een metrostation gegaan waar we met Michael afgesproken hadden. Na een enorme speurtocht hebben we de voor ons goede metrolijn gevonden. We moesten wel 3 keer overstappen. Beetje ingewikkeld dus en toch zijn we maar een keer de verkeerde kant op gegaan :) Eenmaal aangekomen hebben we nog 20 minuten door de zwoele maar plakkerige avondlucht naar de kantine gelopen (van de uni). Daar kregen we lekker eten. Iemand van de uni was ons bij de metro op aan het wachten om ons te begeleiden. Dat is wel aardig he?
Bij de zaal stond er een enorme rij studenten te wachten op het moment dat de zaal open zou gaan. Wij als vips hoefden niet in de rij, hihihi. Dat was wel leuk ;)
Het concert zelf was erg goed. Het Stockholm Chamber Trio speelde een heel afwisselend programma. (Piano, viool en klarinet). Na de pauze trad "Wildbirds & Peacedrums" op. (zangeres en drum duo). Dat was ook erg goed maar het geluid was te hard. Elk onderdeel van het drumstel was versterkt en het volume stond vol open. Pijnlijk voor de oortjes!
Na het concert zijn we met een bus van de uni terug naar GZ gegaan. Het trio zat ook in de bus en de klarinetist en de violist (Emil Jonason en Daniel Migdal) kwamen met ons kletsen. Dat was erg gezellig. Vrijdag en zaterdag hebben ze vrij en dan gaan we samen op stap.
Na aankomst in GZ zijn Roddy, Michael en ik een drankje (nou ja, 1...) gaan nuttigen in 1920.
Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte!

Geen opmerkingen: