vrijdag 26 december 2008

Kerst

Het was erg gezellig op het kerstdiner bij Michael thuis gisteren :) Roddy en ik hebben voor het serveren en opruimen gezorgd. Er zijn maar 2 wijnglazen gesneuveld; een historisch lage score! Ik was er al vroeg om te helpen met de laatste voorbereidingen (tafels dekken, aardappels in plakjes snijden enz.)
Izumi (een japanse fluitiste die ook in het GSO gespeeld heeft maar nu in HongKong woont) was er ook. Via Michael "kenden" we elkaar eigenlijk al heel goed maar we zagen elkaar voor de eerste keer. Het was heel leuk om elkaar "in het echt" mee te maken.
Het eten was lekker en met grote zorg bereid. Het klapstuk was de zelfgemaakte pompoenkwarktaart. Heerlijk! Helaas moesten we een beetje rekening met de tijd houden want vanmorgen moesten we om 9.30 repeteren.
De dirigent is een Koreaan. Hij is erg grappig en hij heeft een interessant accent (alles is prima te volgen overigens). Omdat we bij de orkestcompound repeteren hebben we maar liefst 2 uur middagpauze van 12.00 tot 14.00. Pfffff, wat een tijdsverspilling! Wij zijn met ons drietjes op ons gemakje gaan lunchen. We aten in totaal voor 97 RMB. Morgen en zondag moeten we ook de "hele" dag repeteren.

1 opmerking:

Ilse zei

He Joke!

Jullie zien er goed uit!
Een goede jaarwisseling alvast,
Wij zijn net een weekje naar Berlijn geweest, vakantie... lekker uitgerust. Groet aan Haiwen!

X Ilse