vrijdag 23 januari 2009

Vakantie!

Het concert gisteravond ging wel OK. Helaas had de dirigent er geen zin in en dat straalde hij ook uit. Jammer! Het is toch deel van zijn werk om ons enthousiast te laten spelen. Niet leuk als je dan zo'n zoutzak voor je hebt staan met een houding van "ik doe dit ook alleen maar omdat het moet". Het publiek snapte het ook niet helemaal (er waren veel leger officials), ze lieten de meeste solisten in doodse stilte het podium opkomen. Niet echt bevorderlijk voor de sfeer. Op een gegeven moment ging de dirigent zelf maar klappen als er iemand opkwam.
Na het concert zijn we naar de Ierse pub geweest omdat Roddy en Michael vandaag naar "huis" gaan. Zoals je op de foto's kunt zien was dat zeer gezellig!
Vanmorgen heb ik met Lida getennist en heeft pap lesgegeven aan Edward. Goed geregeld he?
We hebben met ons vijven (pap, mam, Hw, Lida en moi) hier in de compound een lekkere lunch genuttigd. Lida is vervolgens naar huis gefietst en ik ben met pap en mam naar het museum geweest. Ja, je leest het goed: het museum ;) Dat ligt naast de concertzaal en ik was er nog nooit geweest. Er was een tentoonstelling die "From the academia to impressionism" heette. Daar waren mooie werken te zien. De moderne kant van het museum stelde niet zo veel voor. Hw ging niet mee want deze actie vond hij "te cultureel". We hebben later wel gezamelijk koffie gedronken bij de pizza zaak naast de compound. Daar is namelijk de lekkerste koffie hier in de buurt te krijgen. Vanavond krijgen we vers gemaakte sushi als avondeten, mmmmm!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Ziet er super gezellig uit met die Guiness en zet er maar een bord bij, ik kom ook wel even sushi eten.

veel plezier en een leuke vakantie

groetjes Jolien