vrijdag 3 april 2009

A.s. maandag op tv :)

Hier een fotootje met Sigrid en Shirley. Sigrid kennen jullie inmiddels wel, toch? Shirley werkt voor het GZ english channel. We zijn op 6 april op tv :) 's Avonds om 20.00 en 22.00. Als we ons niet te zeer belachelijk gemaakt hebben, zal ik een dvdtje naar NL sturen ;) Uploaden gaat met het dramatische chinese internet niet lukken, ben ik bang. De chinese overheid is trouwens weer lekker bezig; ze hebben de youtube site geblokt, jongejonge. Ik ben wel van plan om een CMS (Chamber Music Society) pagina te gaan maken maar dan moet de site wel eerst vrijgegegeven worden! Zometeen heb ik mijn eerst training met mijn nieuwe trainster; de "oude" gaat nu voor Vlada en Adriana werken. Niet als trainer maar als extra kracht in hun bedrijf. Ik ben benieuwd of het een beetje klikt want ik heb best nog veel lessen tegoed. Nou ja, we zien wel, ik kan altijd weer ruilen.....
Deze week hebben we een duitse dirigent. Ik weet zijn naam even niet want het is een invaller voor een chinese dirigent die opeens niet kon komen. Ik heb gisteren even met hem gepraat en het is een heel normale man.
O ja!!! Ik heb jullie hulp nodig!!!! Er is namelijk een kans dat we met het orkest naar Brussel gaan in oktober. De kansen op dit moment zijn 70%-30% (70% dat het doorgaat). Willen jullie HEEL HARD duimen? Ik heb ook al onderzocht of ik eerder kan komen of later terug kan gaan maar dat gaat helaas niet lukken. Als het doorgaat, gaan we eerst naar Belgie en dan door naar Australie voor een tournee. Van tevoren moet ik dus hier repeteren en het vliegtuig naar Australie kan ik natuurlijk niet missen! Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en dan kunnen we plannetjes gaan maken :) Flink duimen dus!!!!

1 opmerking:

Rieki zei

Goh Joke wat fantastisch dat je naar Brussel en daarna naar Australie kan gaan. We zullen natuurlijk heeeeeeeeeeeel hard duimen.

Thei en Rieki