dinsdag 27 november 2007

Marţi

Hier een "actie" die ik vanaf mijn balkon heb waargenomen. Zoals je ziet veel dozen. Er waren ook veel mensen in de buurt maar die deden hetzelfde als deze meneer die op de foto terecht gekomen is. Volgens mij hebben die dozen uiteindelijk 2 of 3 dagen buiten gestaan. Gelukkig was het al die dagen droog.
Hier een ander stukje uitzicht. Onder dat blauwe vlak ligt de bank. De banken in China werken nog niet samen. Bij andere banken pinnen is dus relatief duur. Let ook even op het dak van het gebouw aan de overkant.....
Het is nu half acht 's morgens en ik heb buiten al wat gesport. Gisteravond waren Qiao en Roddy hier voor een filmpje. We hebben ook pizza gegeten. Dat was om te beginnen een hele onderneming: binnen in het restaurant was er een soort feestje met veel lawaaiige Chinezen. Daar hadden we niet zo'n zin in. Ze hebben wel een soort terras maar daar stond een auto geparkeerd. Die auto hebben ze weggezet en wij hebben de serveerster geholpen om een tafeltje en wat stoelen buiten te zetten. Dat was stukken beter. Het was net niet te koud om buiten te zitten. Het waaide namelijk best hard. Gelukkig hadden we al wat te eten toen het nog harder ging waaien; dan ben je toch wat warmer. Na hier thuis een filmpje gekeken te hebben zijn ze rond een uur of tien naar huis gegaan. Hier was het erg rustig want Hw was met zijn baas in Shenzen. Vanavond komen ze terug naar Guangzhou (uiteten dus, als ze op tijd terug zijn) en morgenvroeg vliegen ze naar Ningbo.

Geen opmerkingen: