woensdag 16 januari 2008

Terug in Guangzhou

Hehe, weer lekker thuis. Ik heb zelf een bus naar huis gepakt op het vliegveld. We kwamen aan om 17.00 en dan komt de avondspits al lekker op gang. Ik vond het dus geen goed idee om Hw naar de orkestcompund te laten rijden. Het ritje koste me 2 euro......Hw is me wel bij de bushalte op komen halen (dezelfde waar je ook naar het vliegveld kan vertrekken (voor de kenners)).Vandaag zijn we uit pure ellende maar bij KFC gaan brunchen. Ik heb wel wat ontbijt gehad maar dat was absoluut niet lekker. Wel heb ik "gesocialised" tijdens het ontbijt. Lekker samen klagen over het eten enzo, erg gezellig ;)
In het vliegtuig zat ik naast de niet zo mooi spelende aanvoerder. Dat ging heel goed. Eigenlijk gaat het altijd wel goed, zolang we maar niet samen hoeven te spelen.......
De foto's zijn van Qiao en mij bij een auto met wat sneeuw erop en de niet sluitende backstage deur van het theater.
Ik was pas om 19.20 thuis en we zijn meteen gaan eten bij Hw's ouders (waar anders?). Om 19.45 kwam Mickey al aan voor zijn les. Nu ben ik lekker gedoucht en de was staat aan. Morgen begint de repetitie om 16.00 en het concert om 20.00. Wederom geen idee van het programma.
Gisteren speelden we o.a.: Bloemenwals van Tchaikovsky, Fruhlingstimmung van Strauss, Pomp and Circumstance no.1 van Elgar, Festival ouverture van Shostakovich en Meditation de Thais van Massenet.
Zo, nu nog ff wachten tot de was klaar is en dan onder de wol. Het is hier weliswaar warmer dan in Nanchang maar daar ging 's avonds de verwarming lekker aan! Dat is hier helaas geen optie. Mijn electronische "hittepit" is al ingestoken!

1 opmerking:

Anoniem zei

He Jo, kijk uit dat je niet verkouden wordt he!

Maar wel leuk om lekker door China heen te reizen hoor! Zo zie je nog eens wat he.

Je electronische hittepit? Wat is dat?

groetjes Maya