zaterdag 23 augustus 2008

Afstanden

Van Guangzhou naar Beijing is het (met de auto) 2173 km.
Van Guangzhou naar Geleen is het 9170 km.
Van Guangzhou naar HongKong is het 130 km.
Van ZhongHaiMingDu is het 3,2 km met de bus naar de concertzaal, met de auto 4,8.
Van ZhongHaiMingDu is het 7,4 km naar de orkestcompound en met de bus (zonder overstappen) 9,2 km. 

Zometeen ga ik met Roddy en ChongLee lunchen bij een vietnamees restaurant dat Tiger Prawn heet. Misschien dat Maarit ook meegaat. Hw is vannacht in Shenzen gebleven met een collega. Ze zijn nu daar in de buurt een fabriek aan het bezoeken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Joke en HW,

FF berichtje van die ouwTante Carla,

Nog een weekje en dan gaan wij ff lekker en dag of 12 op vakantie naar Frankrijk. Die afstand is denk rond de 1200 km. Als je het weer dan snap je dat ik blij ben dat we gaan. Brrr het kon wel herfst zijn . Ik heb vandaag ook nog een Cruise geboekt. We gaan 13 dagen cruisen op de caribean. 29 januari vertekken we.Ik hoop dat Mat niet te ziek wordt want dan gaan we ook een keertje een cruise naar antartica doen lijkt me zo mooi. Althans in boekje wel. Verder gaat het hier zijn gangetje Kids moeten weer naar school als wij op vakans zijn HIHIHI dat is het werk he. Oh ja ff niet meer zo veel over dat lekker eten praten he ik moet lijnen mijn broeken zijn gekrompen volgens mij. Ik zal komende 3 weekjes gewoon even niet meer lezen op je blog dan kan ik er wel tegen denk ik . verder de groetjes daarzo aan iedereen die ik niet ken en tot mails. Vond heel leuk om je ff weer gezien te hebben doei doei en zolas San altijd zegt xxxx en een dikke knuf.

Anoniem zei

Nou ja zeg volgens mij heb ik dislectie. even bovenstaande berichtje vertalen. Regel 3 moet zijn als je het weer het ziet dan snap wrm ik blij ben dat we gaan.

voorlaatste regel : zoals Sam altijd zegt.

Hihihihi snap je nu wrm ik liever klets dan schrijf. groetjes van careltje knetter

Anoniem zei

en nog gaat het fout ik moet volegens mij echt typeles gaan nemen. Nou ja heb je een cryptogram op te lossen he

clarabella

Anoniem zei

nou stop ik er mee ik had volgens aangepast die computer is me voor de gek aan het houden.

groetjes hihihihih van die ouw tante