vrijdag 29 augustus 2008

Wandelen bij mij in de buurt!

http://gz.city8.com/panosearch-pid418935_UXK3-
ptz313_9_90-ctps-sn_city8.html

O jee, het adres is te lang en komt niet goed op de blogpagina. Je kunt de twee stukjes los in de adresbalk kopieren (zonder die spatie die er nu inzit natuurlijk) en dan kun je de pagina bekijken.

Aan de rechterkant ligt de hoofdingang van Zhonghaimingdu. Op dit plekje neem ik altijd een taxi om naar Xinghai (de concertzaal) te gaan. Ook naar andere bestemmingen pakken we hier de taxi. Loop er maar eens even rond!

Gisteravond zijn we gaan eten bij Sleeping Woods. Het eten was niet zo geweldig (hehe, hoor ik jullie al denken...dat kan dus ook...). De drankjes waren wel lekker. Hw is mee komen eten en later kwam Chong Lee (een vriend van Roddy) ook. Michael en Roddy waren er zowieso ;) OK, ik MOET even wat vertellen: gistermorgen was ik om 6.15 (je leest het goed: kwart over zes 's morgens) langs de rivier aan het joggen! Jaja, goed bezig, al zeg/schrijf ik het zelf. Het is trouwens ook het enige moment van de dag waarop je niet meteen dood neervalt door zo'n actie. Het is om die tijd hartstikke druk langs de rivier.


Hier een foto van de Parelrivier, zonder drukte :)

2 opmerkingen:

Bert zei

Ha die Joke ! Mooie foto's nog uit Geleen e.o. hahaha!
De link die je geplaatst hebt kun je gewoon helemaal "highlighten" en dan copiƫren en plakken; werkt goed.

Enig idee hoeveel mensen er wonen op die compound ? Je moet wel niet naar boven kijken...krijg last van vertigo !

Groetjes,
Bert.

Cyrina zei

Joggen om 6.15u.. Het moet niet veel gekker gaan worden met jou!

Groetjes, Cyrina