woensdag 17 september 2008

Nei ho

Dat is "ni hao" in het Kantonees....
Vanmorgen stond ik om 8.30 met Luhong te tennissen. Het was toen al niet te harden, hihi. Bij hoge uitzondering zit ik nu lekker overdag in de airco :) Het moet natuurlijk wel leuk blijven! Wat bijvoorbeeld erg leuk is, is het boek wat ik nu aan het lezen ben: "Eat, pray, love" van E. Gilbert. Het leest als een trein en is ook nog eens mooi/grappig/ontroerend en boeiend. 
Ook leuk zijn mijn nieuwe concertkleren die ik gisteren gekocht heb. Dat was ik helemaal vergeten te vertellen. Het valt nog niet mee om in de subtropen "lange" compleet zwarte kleren zonder enige friemels en frutsels te kopen. Ja, er mag echt niets opzitten dat blinkt want dat zou het publiek af kunnen leiden...... (?!?) Ik ben er inmiddels achter dat ik deze week in het vioolconcert nummer 1 van Bruch speel (joepie!!! dat is een superrrrrmooi stuk) en in de ouverture "Oberon" van Weber. Dat wordt wel even prima vista spel vrijdag want ik heb de partijen nog niet. Bruch heb ik geloof ik ooit wel eens gespeeld dus dat zal wel loslopen. Net heb ik basklarinet gespeeld. Dat is een van de redenen waarom de airco aangegaan is, haha. Kun je het je voorstellen? Later vandaag komen YongQi en Tom nog op les. Hw is aan het werken. 

Hier nog eens een fotootje uit de vakantieserie:

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste joke, wat schrijf je toch altijd leuke berichten en wat goed dat het je lukt iedereen zo te betrekken bij je verblijf. Het lijkt je goed te gaan en hoewel je er niet over schrijft zul je vast ook wel eens heimwee hebben. Knap zoals je zo je weg gevonden hebt. Hier alles goed . De tennisbaan gaat nu definitief naar het Vlieghenbos, voor mij prettig dichtbij. Komen veel mensen je opzoeken?? groetjes Joske