dinsdag 16 december 2008

GWIC meeting

Gistermorgen ben ik met Lida naar de koffie ochtend voor de "newcomers" in GZ geweest. Ik ben dan wel niet zo "nieuw" in GZ maar wel bij de GWIC ;) Het was erg gezellig en ik heb leuke mensen leren kennen. Ook komen er een paar mensen vrijdag naar het concert luisteren. Jaja, aan de PR wordt ook gewerkt, hihi. Na de meeting ben ik met Lida gaan lunchen. We hebben bij een vietnamees restaurant gegeten (toevallig deden we dat vorige maandag ook na onze jurk-koop-actie. Dit was wel een ander restaurant). Je voelt 'm al hangen; het was weer eens lekker ;) Na de lunch zijn we beiden naar huis gegaan. Ik heb wat uitnodigingen voor het concert gemaild want ik was nog net niet zo slim om flyers mee te nemen. Om 16.30 ging ik weer op pad. Met een taxi haalde ik Hw op en we gingen bij China Plaza winkelen. Voor de jurk moet ik namelijk de zogenaamde fapiao (发票) inleveren. Een soort rekening zeg maar. In China doen ze nu eenmaal niks makkelijk want als ik in de jurkenwinkelen zelf een fapiao wil hebben moet ik daar extra voor betalen. Daar hadden we dus geen zin in. In de winkel waar we gisteren waren kan je wel zonder bij te betalen een fapiao krijgen. Ik heb drie heerlijk dikke wintervesten gekocht, jawel hoor, ik heb er nu een aan. Twintig graden is natuurlijk erg fris ;)

Hier even een fotootje met Michael.
Na het winkelen gingen we naar de 7de verdieping om Japans te eten samen met Adriana, Vlada en Luan. We hadden het allemaal druk de laatste tijd dus we hadden elkaar al lang niet gezien.
Adriana belde zaterdag op en eiste een etentje voordat ze naar Tsjechie zouden gaan. Maandag was echt de enige werkbare optie. Het was leuk en Luan kletste gezellig mee. We hebben samen een taxi naar huis gepakt. De chauffeur reed weg voordat Vlada ingestapt was. Niet zo handig he? Hij kende de weg ook totaal niet. Hw zat voorin en heeft aanwijzigingen gegeven. Ik heb daarna nog een beetje klarinet gestudeerd en Hw moest nog even een oude vriend bezoeken.
Net ben ik gaan joggen en vanmiddag hebben we van 15.00 tot 21.00 Mahler 6 repetitie. Ik ga lekker es-piepen dus ik zal ook een boek meenemen want soms heb ik wel erg lang rust.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Joke,

vandaag is het weer eens iets boven 0 graden hier. Kun je best wel zo'n leuk vest gebruiken.
Show je ook eens die mooie jurk, ik ben wel heel benieuwd.

groetjes Jolien