woensdag 17 december 2008

Repetitie, repetitie en dan repetitie!

Vandaag zijn we maar weer eens om 8.30 begonnen met een repetitie voor het kerstconcert. Het liep allemaal niet zo gesmeerd want ik zat in de kleine zaal en de heren in de grote... Nou ja, uiteindelijk hebben we elkaar toch gevonden. Om 10.00 begon de repetitie voor Mahler 6. Dat is werkelijk voor een ENORM orkest geschreven: 8 hoorns, 6 trompetten, 5 fagotten, 5 hobo's, 5 fluiten, 5 klarinetten en dat is nog lang niet alles! Ik ben superblij dat ik voor de hoorns zit want voor de trompetten is het qua lawaai echt niet te harden. Mijn god, die scheuren me toch een eind door, brrrrr. Beetje afstand in dit geval kan geen kwaad! In het derde deel heb ik welgeteld 14 maten te spelen. Handig om dan alvast de partijen voor vrijdag in een mapje te ordenen ;) Dat is nog niet zo eenvoudig want ik wissel de eerste en tweede stem met Roddy af. Dit om de klankvariatie te behouden. Een hoop knip-en-plak werk maar het resultaat mag er wezen. Door de enorme bezetting zit ik nu zowat in de altviolen. Het is wel geinig om hen wat dichterbij te hebben. Na de repetitie, toen ik nog bij de bushalte stond, belde JiaYin op om te zeggen dat hij een hele snele bus te pakken had. We kwamen precies tegelijktijdig onder bij de flat aan. Goede timing he? De les ging wel goed. Hij speelt nu de Hommage aan Manuel de Falla van Kovacs. Moeilijk om een Chinees jongetje in een volbloed toreador te laten veranderen maar hij doet zijn best! Zometeen  om 19.00 staat het avondeten klaar en daarna ga ik chillen bij de voetmassage. Morgenvroeg moeten we al om 8.00 beginnen met repeteren want de Mahler repetitie begint al om 9.30.........
Leuk nieuws is dat de dirigent en zijn vrouw ook naar ons kerstconcert komen luisteren. Ik heb hem vandaag tussendoor uitgenodigd en hij vond het meteen superleuk. 

1 opmerking:

Hollandcomes2u zei

Geachte heer, mevrouw,

Met deze e-mail willen wij u op de hoogte brengen van ons bedrijf Holland Comes2U. Wij richten ons op Nederlanders die zich hebben gevestigd in het buitenland of Nederlanders welke voor langere tijd werkzaam zijn in het buitenland.

Vaak horen wij dat deze groep mensen de Nederlandse producten zo missen. Men mist het kunnen lezen van een magazine of boek, het kunnen genieten van hun favoriete drankje, de snoep en ga zo maar door.

Holland Comes2U is een bedrijf wat voorziet in deze behoefte. Wij leveren wereldwijd de producten die u in Nederland elke dag in de supermarkt kocht. Wij zijn jong, dynamisch en willen ons richten naar de wensen van de klanten. U mag altijd vragen om producten die wij niet op website verkopen. Wij zullen er alles aan doen u te helpen aan dat waarnaar u vraagt.

Holland Comes2U heeft altijd leuke acties en nieuwe producten waarvan wij u op de hoogte houden met een nieuwsbrief. Op onze website kunt u zich hier voor inschrijven of als u nu al enthousiast geworden bent, gelijk aan de slag gaan en lekker gaan winkelen om op die manier binnenkort al te kunnen genieten van al die Nederlandse producten.

Check daarom nu onze website www.hollandcomes2u.com en u hoeft nooit meer zonder te zitten. Als opening van ons bedrijf ontvangt u de eerste twee maanden op uw volledige bestelling 15% korting.


Met vriendelijke groet,
Reinier Wagener en Frank van Dommelen.


PS: Misschien bent u bereid een link van ons bedrijf op uw website te plaatsen. Uiteraard plaatsen wij dan ook een link van uw website op die van ons.

Holland Comes2U is onderdeel van RevanDo V.O.F.