zaterdag 17 januari 2009

Hanging out in GZ

Pap en mam amuseren zich prima hier in GZ. Gisteren zijn ze in de buurt van het treinstation gaan "winkelen". Het was absurd druk in de metro en bij het treinstation omdat heel veel mensen naar huis gaan voor Chinees nieuwjaar. Bij alle treinkaartjeswinkels in de stad staan lange rijen wachtende mensen. Dit is een stukje van de Western Clothing Market (het ruigere gedeelte)..... Er komen hier in GZ veel dingen voorbij op de fiets. Toch zien we dit niet iedere dag!
Toen we net terug kwamen van het koffie drinken bij Dilletante zagen we dat er een plantenmarktje ontstaan was bij ons in de straat. Bettie vond ze meteen leuk en we hebben er eentje gekocht.De aankoop kostte inclusief pot 48 RMB.
Voor dat bedrag werd de plant ook nog eens thuis bezorgd. Uiteraard per fiets!
Het was heerlijk weer vandaag. Een graad of 20 en een zeer aangenaam zonnetje :)

Vanmorgen ben ik met de fiets naar het werk gegaan. Dat was heel lekker maar wel goed opletten geblazen. Op de terugweg kon ik een weg bijna niet oversteken omdat er een constante stroom auto's aankwam (ik stond bij een zebra maar die werken hier niet). Op een gegeven moment ben ik me er maar tussen gaan duwen. Meteen na aankomst (thuis) ben ik gaan lunchen met "iedereen" (fam. Feng en fam. Tummers). Hw's ouders weten nog niets van mijn fietsavonturen af en dat zal ik voorlopig ook maar zo houden.
Vanavond heb ik weer eens concert. Morgenavond trouwens ook. Dan spelen we voor de bazen van de provincie. Vanavond spelen we in het zwart en morgen is het weer tijd voor de avondjurken! Er zal morgen wel weer een hoop gedoe zijn met veiligheidchecks enzo.......

3 opmerkingen:

Christa zei

Hallo,
We zitten nog een beetje duf op de bank, na een avondje kraonkelse revue. Was erg gezellig. Lekker badderen in de hotspring lijkt me ook wel wat. De groetjes aan iedereen en nog veel plezier samen. "By de way" Jeffrey van de laar is prins geworden.

Ilse zei

He Joke,

Leuk dat je het volhoudt om zo veel schrijven...
Veel plezier nog met je ouders,

Groetjes Ilse

sticker zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.