donderdag 1 januari 2009

Nieuwjaars concert :)

Het ging heel erg goed vanavond! Iedereen speelde met volle energie en het klonk geweldig. Een van de beste concerten tot nu toe, het was echt een plezier om te spelen.
Ook leuk was natuurlijk dat alle dames in avondjurk waren. Dit tot groot amusement van met name de heren. Die hebben hun ogen uitgekeken ;) Iedereen stond er mooi op.

Hier ben ik met TingTing, een violiste en afgelopen maandag mijn kamergenootje:

Hier een fotootje in de kleedkamer:
Met Sundi (L) en Agui (R), de aanvoerders. Agui had z'n witte jasje nog niet aan want hij hoefde pas na de pauze te spelen.
De nieuwjaarsviering in de bus was heel gezellig. We hadden van die chocoladeflesjes met drank erin, aardbeien, toastjes met brie, gin tonic en om 0.00 champagne (ook met aardbeien, hihi).
Om 0.30 kwamen we bij de compound aan. Ik ben nog met Roddy en Michael op stap geweest bij Cunion (een vage bar waar we buiten hebben staan te koukleumen maar we vonden het lekker omdat we het hier niet zo snel koud hebben), McDonalds (tja, Michael blijft toch een Amerikaan, Roddy en ik zijn alleen maar gezellig meegegaan) en als sluiter een homobar met keiharde muziek. Al met al een leuke nacht. Wel een beetje laat geworden...... ;)
Zo laat dat ik compleet vergeten was dat JiaYin om 11.00 les had. Gelukkig was Hw er en heeft hij de deur opengemaakt terwijl ik snel uit mijn pyama in wat andere kleren schoot.
De les ging overigens lekker en we hebben meerdere malen dubbel gelegen van het lachen. JiaYin heeft volgende week examen (hij gaat het eerste deel van de sonate van Poulenc spelen). Zondag gaat hij met zijn vriendje die piano speelt oefenen en dan ga ik even luisteren.
Nu ga ik maar eens slapen want met alle internet obstakels is het alweer 0.38 geworden.

2 opmerkingen:

Jo en Riny zei

Beste Joke,

De jurken zien en schitterend uit. ( de dames erin trouwens ook).
Nogmaals een voorspoedig 2009 met veel muziekplezier en levensgenot in China.

Riny en Jo.

Maya en Koen zei

Gelukkig nieuwjaar!!!!
Wat een prachtige jurk jo, jij ben oud op nieuw goed doorgekomen zie ik!

groetjes Maya en Koen