zaterdag 28 februari 2009

Slaapkamer uitzicht

Zaterdag en geen concert, joehoe! Vanavond lekker uit eten met vrienden die normaal door de week druk bezig zijn :)
Vanmorgen om 9.30 YongQi klarinet les gegeven. Het ging wel OK. Na de les meteen gaan fitnessen, dat ging niet echt want ik was best moe. Maar ja, toch wat gedaan. De lunch werd wederom verzorgd door pa en ma Feng en het was weer smullen geblazen: noodles met bief, soep en verse jus. Om 13.00 had Mickey les. Om 14.00 ben ik lekker even terug in bed gekropen. Wel fijn maar ik kreeg er hele rare half dromen/half wakker beelden van. Hebben jullie dat ook? Enigzins verfrist voor de tweede keer aan deze dag begonnen ;)
Net belde oma Tummers op en dat was heel gezellig! Nu ben ik een beetje rond aan het mutsen.
Gisteren heb ik trouwens een fiets gekocht. Een rode mountainbike met twee sloten (misschien een tik die ik uit A'dam overgehouden heb...). Dit alles voor 500 RMB. Toen ik naar huis fietste ging het niet helemaal goed met de ketting. Ik ben meteen even terug naar de winkel gelopen en de fietsenman heeft nog wat aan de instellingen veranderd. Vrolijk heen en weer schakelend (ff testen natuurlijk) ben ik naar huis gefietst. (Voor de kenners: vanaf de voetmassage naar links, net naast de HaiZhu brug.)

2 opmerkingen:

Rieki zei

Hi Joke,
Gisteren was oma en opa bij ons geweest en ik kreeg meteen te horen dat ze je gebeld hadden. Ze vonden het heerlijk om je stem weer te horen. Samen met ze naar oude super 8 films bekeken. Jij komt ook nog aan de buurt. Vandaag lekker buiten gezeten (was 13 graden). Om eens een dagje lekker niks te doen is ook wel eens fijn, toch ?

Thei en Rieki

Maya zei

He Jo,

Wees wel voorzichtig met die fiets he!

BN: ons huis is beneden bijna af! De openhaard fikt goed, en Wodan is helemaal gewend aan het huis!
]

groetjes Maya